Viktorīna “Aprīļa pilieni”

Sakarā ar globālo sasilšanu ir mainījies pilnīgi viss. Skaisto lāsteku, ko bērnībā sūkājām kā saldējumu, vairs nav. Skanīgo un saulē vizuļojošu pilienu, kas pilēja no šīm lāstekām, arī vairs nav. Toties “Ziedugravās” gan bija “Aprīļa pilieni” – jauks, krāsains, skanīgs un jautrs pasākums 11. aprīlī pirmā stāva foajē. Kuplā skaitā bija sanākuši entuziasti no Skrīveru dienas centra un mūsmājām, gatavi startēt erudītu spēlē “Aprīļa pilieni”. Tika izveidotas 3 komandas: “Dzeņi”, “Cerība” un “Pavasaris”. Jautājumus gatavoja gan mūsmāju darbinieki, gan dienas centra darbinieki. Pateicoties mūsu griežamajam “ratatronam”, spēle ritēja raiti un interesanti, ne mirkli nebija garlaicīgi. Lai atbildētu uz jautājumiem, vajadzēja pielietot gan zināšanas, gan atjautību, jo daži jautājumi bija ļoti āķīgi. Reizēm pareizā atbilde bija tik vienkārša, ka pārsteidza pašus dalībniekus.
Pēc spēles jutāmies gandarīti, ka uz jautājumu lielāko daļu bijām atbildējuši pareizi. Secinājums bija tikai viens – mums savās zināšanās vēl augt un augt.
Pēc spēles mielojāmies ar kliņģeri un limonādi. Šī bija svētīga kopā būšana, prasme strādāt komandā, uzklausīt vienam otru un kopīgi pieņemt pareizo atbildi. Ar nepacietību gaidīsim nākošo erudītu tikšanos. Iespaidos dalījās “Dzeņu” komandas dalībniece Ieviņa