Skuju ģimenes koncerts “Ziedugravās”

27.septembrī ar muzikālu dāvanu senioriem “Ziedugravās” viesojās Skuju ģimene no Kokneses – Inese, Monta un Normunds. Visi trīs muzikanti dzied un spēlē arī folkloras kopā “Aizezeres muzikanti” , bet atsevišķi viņi ir dziedošā Skuju ģimene no Kokneses. Mūsu aprūpes centrā viņi ir viesojušies ne vienu vien reizi, gan Jāņu ielīgošanā, gan citos pasākumos.

Šoreiz, aiz loga krītot bērzu lapām, skanēja gan jestras dziesmas, kā piemēram, “Nāc, puisīti’, “Vai es vainīgs”, īpaši uzrunājot mūsu seniorus – kungus, gan skanīgi nopietnās “Rudens ogle”, “Dvēseles dziesma”, “Nepiesauc, nepiesauc” un daudzas citas. Koncerts ilga stundu, un neviens no senioriem nevēlējās doties prom.

Dziesmas mijās ar mūsu darbinieces Ineses Krūmiņas vārsmām, kurām raksturīgs nesteidzīgs plūdums, vērojumi, līdzības, pārdomas. Šajā pasākumā Inese lasīja savas rindas no krājumiem “Vakarvējā sapņi dzimst” un “Atvērtās plaukstās”.

Velta un Brigita Lija: “Šķiet, zeļ pasaule, klausoties šādu sniegumu. Klausītos vēl un vēl”. Elvīra: “Cepuri nost viņu priekšā. Visu vakaru vēl dzīvoju koncertā saņemtajās emocijās”. Mārīte: “Gribas dziedāt un dziedāt līdzi. Paliek uz ilgu laiku pozitīvas emocijas. Esmu piepildīta emocionāli ar gaišumu, optimismu pēc tik forša koncerta.”

Gribas teikt lielu lielu paldies dziedošajai Skuju ģimenei, un gaidīsim atkal ciemos!